__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

__________

„Новото поколение на талантите” с бляскав концерт

На 18 май „Новото поколение на талантите” – сдружение, създадено неотдавна по инициатива на музикалния педагог Тони Яшова, на  хореографа по модерни и съвременни танци Елеонора Бутакова и на хореографа по народни танци и зумба Йоанна Аспарухова, изнесе концерт в Дома на железничаря.
 
Събитието, включено в рамките на Празниците на културата „Мездра-май”, бе изпълнено с много песни, танци и приповдигната атмосфера, което пролича и в препълнената зала на градския културен център.
 
В продължилия близо два часа концерт, наситен с цели двадесет и две разнородни изпълнения, зрителите на спектакъла успяха да се насладят на труда на изпълнителите от вокалните групи „Wings”, “Little Wings” и “Baby Wings”, ръководени от Тони Яшова.
 
Непрестанно разширяващата се група за хип-хоп  танци на Елеонора Бутакова изнесе бляскава танцова програма, която заслужено успя да развълнува всички гости на мероприятието.
 
Новост в редиците на подобен тип мероприятия бе школата по зумба танци на ръководителя на Детски танцов състав „Мездренче“ Йоанна Аспарухова. Децата с радост показаха високоенергичните танци, с които се характеризира това направление в танцовото изкуство.
 
Финал на наситената с изпълнения програма направиха вокалистите от “Wings” и “Little Wings”, които изпълниха акапелно произведението „Вечерай Радо“, с което заслужиха бурните аплодисменти на публиката.
 
Поздравителни адреси към участниците поднесоха Община Мездра и Детска градина „Детелина”.
 
Павел Петров