__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

__________

Футболeн турнир на Детските градини

Детска градина „Мир“ триумфира на футболния турнир на Детските градини, организиран в рамките на 44-те празници на културата „Мездра май“.

Поради лошото време футболните срещи бяха проведени във физкултурния салон на ОУ „Христо Ботев“ в Мездра, където над 70 деца и техните родители се насладиха на истински футболен екшън.
Турнирът започна с дерби между отборите на детските градини „Роза“ и „Звездичка“, последвано от мача между малчуганите от „Детелина“ и „Мир“.

Във втория кръг на надпреварата един срещу друг се изправиха отборите на „Детелина“ и „Роза, както и формациите на „Слънчице“ и „Звездичка“.

Третия тур на футболни страсти премина със срещите „Слънчице“ – „Детелина“ и „Мир“ – „Роза“, в четвъртия кръг се изиграха срещите „Мир“ – „Слънчице“ и „Звездичка“ – „Детелина“. Турнирът завърши със сблъсъците „Звездичка“ – „Мир“ и „Роза“ – „Слънчице“.

След 10 изиграни двубоя и много страсти и емоции както на футболното игрище, така и извън него, победител с пълен сбор точки /12/ и 4 безапелационни победи стана отборът на Детска градина „Мир“, втори в класирането с 9 точки и 3 победи се нареди тимът на Детска градина „Детелина“, на трето място – с 6 точки и 2 победи се класира командата на Детска градина „Слънчице“, четвърти в класирането се наредиха малчуганите от Детска градина „Звездичка“ с една победа и 3 точки, а последни, без да запишат победа в актива си, останаха спортистите на Детска градина „Роза“.

Бяха връчени и награди за голмайстор и най-добър вратар. Най-много попадения в турнира отбеляза Виктор Павлов от Детска градина „Мир“ – 3 попадения, а най-добър на вратарския пост се оказа Преслав Николаев, също от Детска градина „Мир“, който допусна само едно попадение във вратата си.
 
_DSC9917
_DSC9927
_DSC9933
_DSC9934
_DSC9940
_DSC9943