__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

__________

Център за подкрепа за личностно развитие – Мездра празнува своя рожден ден с голям годишен концерт

С традиционен годишен концерт Центърът за подкрепа за личностно развитие /бившият Детски комплекс/ в Мездра празнува своя 21-и рожден ден.
 
В залата на Дома на железничаря своя певчески, танцов и рецитаторски талант показаха над 50 възпитаници на Центъра, които украсиха с усмивка лицата на всички присъстващи.
 
Гости на концерта бяха кметът на Общината инж. Генади Събков, председателят на Общинския съвет Яна Нинова, директорът на Многопрофилната болница в Мездра Илияна Михайлова, старши експертът „Средно образование“ в Регионалното управление на образованието – Враца Даринка Христова, както и директори на дирекции в Общинска администрация.
 
Начало на концерта поставиха талантливите млади певици от Вокална група „Детски свят“, ръководени от директора на Центъра Анета Петкова, които изпълниха песните „Заедно“, „Този град“ и „Тишина“.
Веднага след тях се изявиха талантите на Танцова формация „Sunny girls“ с художествен ръководител Цветелина Цинцарска, рецитаторите от Група за художествено слово „Приказен свят“ с ръководител Соня Цекова, Групата по спортна гимнастика с ръководител Кристина Стоянова и Групата по художествена гимнастика с ръководител Цветелина Цинцарска.
 
За оформлението на залата и украсата на сцената се погрижиха възпитаниците на Центъра от групите по изобразително изкуство с ръководители Лора Кръстарска и Ралица Ангелова.
Спектакълът бе изпълнен с много танци, песни, гимнастически и акробатични изпълнения, както и добро настроение. 

Павел Петров
 
01613.MTS.Still001
01613.MTS.Still002
01613.MTS.Still003
01613.MTS.Still004
01613.MTS.Still005
01613.MTS.Still006
01613.MTS.Still007