__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

__________

Започна почистването на града след проливния дъжд

От Общинско предприятие „Чистота“ в Мездра отреагираха светкавично на създалата се обстановка след проливните дъждове, паднали в късния следобед на Великден. Директорът на предприятието Николай Несторов мобилизира всички налични човешки и технически ресурси в почистването на най-засегнатите от събралата се вода райони – участъкът от бул. ,,Александър Стамболийски”, преминаващ над градския пазар, паркингите пред Общинска администрация и хотел „Родина“, както и прилежащите им улици.

На 17 април, понеделник, въпреки почивните настроения на всички граждани, служителите на общинското предприятие, подпомогнати от силите и техническия капацитет на Районната служба по пожарна безопасност и защита на населението в Мездра. Използвайки струя под налягане, пожарникарите успяха да повдигнат залепналите наноси и да ги насочат към дъждоприемните шахти.

През следващите дни ще продължат акциите по почистване и отпушване на евентуално запушени дъждоприемни шахти.

Общинска администрация изказва огромни благодарности на служителите на Районната служба по пожарна безопасност и защита на населението в Мездра и ОбП ,,Чистота” за тяхната самоотверженост и помощ в почистването на града.

Павел Петров
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9